Send en mail på info@humancompany.dk
- eller ring på tlf. 30 27 34 00

Seneste blogindlæg

Har du forårs fornemmelser og blomster kærligheden imellem jer – eller?

28-03-2015
Ind imellem er et parforhold vanskeligt. Det er vigtigt at holde sig for øje, at når først du erkender at tingene ikke altid kan være lyserøde eller lysegrønne som en forårsdag, så går parforholdet og det at være to i et parforhold meget lettere. Det er lidt ironisk, at når vi accepterer og holder op med at agerer som "Rasmus Modsat", men i stedet vælger at være nysgerrige og eventuelt spørger vores partner om hans eller hendes bevæggrunde til at mene det modsatte af det vi tænker, så giver det mulighed for gode samtaler og ny energi i parforholdet. Læs mere her!

7 skridt til at puste liv i kærligheden i mellem jer i løbet af ugen!

07-03-2015
Parforhold er mange ting i dag! Det værste er ligegyldighed! Vi mennesker kan ikke tåle at blive negligeret og være uden betydning for de mennesker vi omgiver os med. Ligegyldighed og at få vendt ryggen til, er det værste vi kan gøre ved vores partner. Hvis ligegyldigheden er evigt tilstedeværende, så kan mennesket og partneren blive syge psykisk og udvikle fysiske sygdomme over tid. Læs mere her!

Kan jeg lære at tackle min vrede – når vi kommer til at skændes?

25-01-2015
Har du ind imellem spurgt dig selv om det? Eller er det din partners skyld at I kommer til at skændes! Lige nu er jeg ved at lave en e-bog med 7 enkle trin og med opgaver, hvor du kan gå på opdagelse og blandt andet finde ud af, hvad det er som trigger dig! … Læs mere Kan jeg lære at tackle min vrede – når vi kommer til at skændes?

Er I pressede af udefrakommende ting eller presser I jer selv i parforholdet?

28-10-2015
Mange par oplever at blive udsat for pres over årene. Det skal vi som mennesker regne med sker i perioder. Det kan langt de fleste også leve med, når blot det ikke bliver til et konstant og evigt tilbageværende pres. Og de af jer som læste min sidste blog om de fire faldgrubber, fik også … Læs mere Er I pressede af udefrakommende ting eller presser I jer selv i parforholdet?
 

De fire faldgrubber for par!

30-08-2014
Skænderier er uundgåelige – hvor der er mere en én person, er der grobund for skænderier eller for konflikter. Det er måden, vi håndterer vores konflikter på, der gør forskellen! Og det er forskellen på at håndterer forskellighed, det at kunne få sagt fra på en ordentlig måde – der gør parforhold harmoniske og lykkelige. … Læs mere De fire faldgrubber for par!
 

Er kvalitetstid kun noget vi skal have med vores børn?

20-06-2014
Mange har travlt og den fritid vi har sammen skal udnyttes optimalt. I flere år har der været fokus på den korte tid vi har sammen med vores børn. Der blevet talt om at i stedet for kvantiteten af tid, skulle der sættes fokus på kvalitet af vores tid med børnene eller tiden vi har … Læs mere Er kvalitetstid kun noget vi skal have med vores børn?
 

Er det ok, at bruge børnene som våben i en skilsmisse?

01-05-2014
Tirsdag d. 13. maj går udsendelsen på TV2 om skilsmisser i æteren. Forældrene er i total krise. For mig at se, udsættes børnene for et psykisk overgreb. Forældrene bruger børnene, som våben i en konflikt, hvor børnene kan få dybe ar på sjælen. Det er virkelighed – og det kunne være anderledes, hvis begge forældre … Læs mere Er det ok, at bruge børnene som våben i en skilsmisse?
 

Hvordan kan det være, at vi ikke kan finde ud af det – og hvad kan vi gøre anderledes!

14-04-2014
Jeg møder ofte par, som oprigtigt ønsker at parforholdet indeholdt glæde, harmoni og tryghed. Men på en eller anden måde har tingene udviklet sig til, at det er blevet til en trædemølle af bebrejdelser, forventninger, eller endnu værre fortielser, at der er en af parterne lever et dobbeltliv og har en affære ved siden af. … Læs mere Hvordan kan det være, at vi ikke kan finde ud af det – og hvad kan vi gøre anderledes!
 

Er ømheden forsvundet med årene?

21-03-2014
Er hverdagen blevet til skænderier og bøvl? Mange par søger først hjælp, når forholdet er på randen af en skilsmisse. Gad vide, hvad et nygift par ville sige til, at få sig et gavekort på et forløb hos en parterapeut eller parcoach i bryllupsgave? Gaver skal helst ønskes, det er jeg helt med på. Jeg … Læs mere Er ømheden forsvundet med årene?
 

Lytter I til hinanden?

22-02-2014
Kender du dette? Du vil ikke fikses, du vil lyttes til og have forståelse. Du synes, at du har fortalt det, der går dig på. Og din partner hører ikke, hvad du siger? Eller du lytter til din partner, og du kommer til at tale enten om sig selv, hvordan du selv har oplevet noget … Læs mere Lytter I til hinanden?