Referencer

Femina artikel:

Et par jeg har hjulpet med parcoaching var med i en artikel i Femina i uge 30 2012 med temaet utroskab.
Der kan være mange grunde til at par trænger til at få hjælp med parcoaching, det sværeste er at komme over utroskab i parforholdet.

Du kan læse mere om, hvordan et par jeg har hjulpet kom videre og du kan læse artiklen fra Femina uge 30 i 2012: "Utroskab gav os en ny chance" her!

 

Larsen, ægtepar på 42 og 44 år - har været gift i 17 år: 

"Vi er kommet tættere på hinanden. Irritationspunkter, som har været belyst gennem coachingen fylder mindre nu. Det har været værdifuldt, at få belyst hinandens holdninger og meninger om de emner vi talte om. At få talt om det vi ikke taler om." 

Jensen, Vejle: 

”Det vi stod i, var et stort kaos, hvor vi ikke rigtig ville se vores spøgelser i forholdet. Vi var bange for konsekvensen og havde ikke spor tillid i forholdet.
Helle er en meget lyttende person. Helle forstår, at få os til, at få tingene sagt. Og sørger for at vi selv kommer med ideer, der skal prøves af på hjemmefronten, imellem sessionerne.
Helle er ikke bange for at presse på i forhold til hvor problemet er – Helle er ikke bare en person der taler én efter munden.
Jeg vil anbefale Helle Egholm, til alle der vil redde deres ægteskab og ved at der stadig er kærlighed imellem hinanden – men bare har glemt, hvordan man passer på det…”  Jensen, Vejle

For flere referencer ring til 3027 3400